Get Adobe Flash player

Äänestys

Suosikkisaalis 2014 elokuu-joulukuu

hauki - 12.5%
meritaimen - 18.8%
kuha - 37.5%
ahven - 6.3%
siika - 12.5%
lohi - 12.5%
muu - 0%

Total votes: 16
The voting for this poll has ended on: 31 Dec 2014 - 00:00

Tilaa uutiskirje

Nimi:
Email:

Saaliskalat

 

Meritaimen

 

 

Meritaimen on oikukas ja haasteellinen vastustaja. Merten hopealuoti on todellinen urheilukala, joka siimanpäässä jännittää kalastajan kaikki aistit äärimmilleen. Parhaiten meritaimenen heittokalastus onnistuu kylmän veden aikaan, talvella, keväällä ja syksyllä. Ihanteelliset alueet kalan tavoittamiseen löytyvät Suomenlahdelta ja Ahvenanmaalta.

 

Hauki

 

 

Hauki on urheilukalastajan perusyksikkö. Runsaslukuisena se on 
helposti tavoitettavissa ja viisikiloisen koukuttaminen on täyttä realismia. Siiman päässä vihainen yli kolmen kilon kala tarjoaa hyvän vastuksen isompien muistuttaessa tavarajunaa. Parhaat alueet isomuksen löytämiseksi ovat Suomenlahdella ja Saaristomerellä. Ahvenanmaa on perinteisesti ollut suurhaukien maineessa.

 

Kuha

 


Kuhan kalastus on kokenut voimakkaan nosteen viime vuosina. Isojen saaliskalojen lisääntyminen ja uudet mielenkiintoiset pyyntimuodot ovat lisänneet kuhan kalastusta niin merialueilla kuin järvilläkin. Erityisesti jigaaminen on urheilukalastusta parhaimmillaan, johon yhdistyy raivokas isku ja kova taistelu tartutuksen jälkeen. Kuhan tavoittaa läpi avovesikauden. Sen tavoittelu on siis aina varteenotettava vaihtoehto, kun haetaan elämyksiä.

 

Ahven


Ahvenen kalastuksen kulta-aika on syksyllä. Salmiin ja matalikoille parveutuvat raitapaidat tarjoavat kalastajalle lukumääräisesti isoimman saaliin. Ahvenen kalastus on tuottavaa Ahvenanmaalla sekä missä tahansa rannikolla.

Ajankohtaista

Antti Anttila edusti Suomea historian ensimmäisessä World Predator Classic -kilpailussa, johon osallistuivat Euroopan parhaat kalastajat. Antti voitti henkilökohtaisen pronssin sekä joukkuekullan.

Katso videot

Sekä galleriassa kuvia


Saalismatkat herkullinen uusi Venemenu, tutki lisää


Koska haluamme käyttää parasta laatuvälineistöä ja tarjota sitä myös asiakkaillemme, käytämme maailmankuulun Boston Whalerin Montauk 190 -venettä. Lue lisää

Yhteistyössä